SPARKLE/FONTANE ZA PRVI PLES/TORTU

Scenske fontane pirotehnički su efekt koji se najčešće koristi za prvi ples, naglašavanje dijela protokola svadbene svečanosti, rezanja torte.

Uređaji proizvode efekt prskalica u visini 3,00 metra i trajanju od 30 ili 60 sekundi ovisno o odabiru klijenta. U prostorima s niskim baldahinima, šatorima isl., u mogućnosti smo među rijetkima izvesti efekt s uređajima s kombinacijom praha titana i magnezija.

Vatromet fontane je prizemni vatromet. Što znači, idu do određene visine i daju iluziju neprekidnih svjetlosnih iskričavosti. Između ostalih ukrasa za vjenčanje, vatromet fontana izvrstan je izbor za prvi ples! Obično ih postavljamo oko para i palimo ih sve istovremeno dok plešu. Spektakularni je prizor vidjeti goste svadbenog okupljanja i navijanja za mladoženju i mladenku. Na kraju, vjenčanje je vrlo poseban dan i treba ga obilježiti punim plućima! Naše zatvorene fontane za vatromet Cold Sparks uljepšat će vaše posebne trenutke vjenčanja, uključujući ulaz mladencima, rezanje kolača, svadbeni valcer ili odlazak mladenki i mladoženja. Ovaj će efekt oživjeti cijelu sobu i stvoriti prekrasnu pozadinu za vaše fotografije i video zapise. Upalite svoju maštu i pretvorite svoj poseban trenutak u uspomenu na život uz našu uzbudljivu i spektakularnu zabavu u zatvorenom vatrometu. Naše fontane za vatromete izvrstan su način da svoj događaj iz sjajnog pretočite u OMG!

Tags: No tags

Comments are closed.