Uvjeti pružanja usluge NovexDecor

 1. Uvjeti
  Pristupanjem web mjestu na https://dekoracijezavjencanje.com pristajete na to da vas obvezuju ovi uvjeti pružanja usluge, svi primjenjivi zakoni i propisi i suglasni ste da ste odgovorni za poštivanje svih mjerodavnih lokalnih zakona. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, zabranjeno vam je korištenje ili pristup ovoj stranici. Materijali sadržani na ovom web mjestu zaštićeni su važećim zakonom o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.
 2. Koristite licencu

Daje se dopuštenje za privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacija ili softvera) na web mjestu NovexDecor samo za osobno, nekomercijalno prolazno gledanje. Ovo je dodjela licence, a ne prijenos vlasništva, i prema ovoj licenci ne smijete:

modificirati ili kopirati materijale;
koristiti materijale u bilo koju komercijalnu svrhu ili za bilo koji javni prikaz (komercijalni ili nekomercijalni);
pokušati dekompilirati ili izmijeniti bilo koji softver sadržan na web mjestu NovexDecor;
ukloniti sve autorske ili druge vlasničke zapise s materijala; ili
prenesite materijale drugoj osobi ili ih “zrcalite” na bilo kojem drugom poslužitelju.

Ova licenca automatski se ukida ako prekršite neko od ovih ograničenja, a NovexDecor može ukinuti u bilo kojem trenutku. Po prestanku pregledavanja ovih materijala ili po prestanku važenja ove licence, morate uništiti sve preuzete materijale u svom posjedu, bilo u elektroničkom ili tiskanom obliku.

 1. Izjava o odricanju odgovornosti

Materijali na web mjestu NovexDecor pružaju se “takvi kakvi jesu”. NovexDecor ne daje nikakva jamstva, izričita ili implicirana, i ovime se odriče i negira sva druga jamstva, uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjete prodajnosti, prikladnost za određenu svrhu ili nekršenje intelektualnog vlasništva ili drugu povredu prava.
Nadalje, NovexDecor ne jamči niti daje bilo kakve izjave u vezi s točnošću, vjerojatnim rezultatima ili pouzdanošću upotrebe materijala na svojoj web stranici ili na bilo koji drugi način koji se odnosi na takve materijale ili na bilo kojoj web stranici povezanoj s ovom web stranicom.

 1. Ograničenja
  NovexDecor ni njegovi dobavljači ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) koja proizlazi iz upotrebe ili nemogućnosti korištenja materijala na web stranicama NovexDecor, čak i ako NovexDecor ili ovlašteni predstavnik NovexDecor-a obaviješteni su usmeno ili pismeno o mogućnosti takve štete. Budući da neke jurisdikcije ne dopuštaju ograničenja na implicirana jamstva ili ograničenja odgovornosti za posljedične ili slučajne štete, ta se ograničenja možda neće odnositi na vas.
 2. Točnost materijala
  Materijali koji se pojavljuju na web mjestu NovexDecor mogu sadržavati tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. NovexDecor ne jamči da je bilo koji od materijala na njegovom web mjestu točan, cjelovit ili aktualan. NovexDecor može u bilo kojem trenutku bez najave izmijeniti materijale sadržane na svojoj web stranici. Međutim, NovexDecor se ne obvezuje ažurirati materijale.
 3. Veze
  NovexDecor nije pregledao sve web stranice povezane na njegovu web stranicu i nije odgovoran za sadržaj niti jedne takve povezane stranice. Uključivanje bilo koje poveznice ne podrazumijeva odobravanje stranice od strane NovexDecor-a. Korištenje bilo kojeg takvog povezanog web mjesta na vlastiti je rizik korisnika.
 4. Izmjene
  NovexDecor može revidirati ove uvjete usluge za svoje web mjesto u bilo kojem trenutku bez najave. Korištenjem ovog web mjesta pristajete na obvezu trenutne verzije ovih uvjeta pružanja usluge.
 5. Mjerodavno pravo
  Ovim uvjetima i odredbama upravljaju i tumače se u skladu sa zakonima Federacije BiH Sarajevo i neopozivo se podvrgavate isključivoj nadležnosti sudova u toj državi ili mjestu.
  Uvjeti korištenja stvoreni s GetTerms.