Usluge

Potpuna usluga za bezbrižno slavlje

Možeš to obaviti samostalno, ali ne trebaš. Nudimo usluge s pomoću kojih VJENČANJE iz snova možeš pretvoriti u stvarnost. Pogledaj koje usluge nudimo, a naši će stručnjaci napraviti to umjesto tebe.

Vjenčana dekoracija zaista može biti čarobna. Počevši od cvijeća, romantične rasvjete i draperija, pa sve do jedinstvenih detalja, učinit ćemo vaše vjenčanje nestvarnim.

Specijalneusluge

U saradnji sa

Novexlight

Studionovex

Vemine

Studio Novex nudi profesionalnu, ekskluzivnu i pristupačnu unutrašnju i spoljnu rasvetu i opremu za specijalne efekte u bilo kojoj prilici, velikoj ili maloj. Bez obzira tražite li dvoranu ili idete na zabavu kod kuće, u svom vrtu, dvorani, dvorani ili tržnici i igralištu, Studio Novex može zadovoljiti sve.

Iznajmljujemo mašine za dim (teški dim, suvi led), balonske mašine i prskalice (vatromet) na teritoriji cijele BiH. Iznajmljivanje profesionalnih mašina za dim i balone, kao i scenski vatromet. Tu smo za vas da uljepšamo proslavu i prve trenutke našeg zajedničkog života. Neka vaš prvi ples bude poput plesa na oblacima. Pozovite i zakažite sastanak, očekuje vas ugodno iznenađenje! Pored prvog plesa, možete nas pozvati i na druge proslave, rođendane, zabave, prezentacije.

Usluga kristalne vazne za stolove Dekoracije Novex Sarajevo

Saradnja

Započnite projekat sa Nama?

Bilo da želite raditi sa nama ili koristiti naše usluge, javite nam se i ostvarimo saradnju. Slobodno posjetite naše stranice na društvenim mrežama i ne zaboravite da lajkujete i podijelite.