Usluge

Potpuna usluga za bezbrižno slavlje

Možeš to obaviti samostalno, ali ne trebaš. Nudimo usluge s pomoću kojih VJENČANJE iz snova možeš pretvoriti u stvarnost. Pogledaj koje usluge nudimo, a naši će stručnjaci napraviti to umjesto tebe.

Vjenčana dekoracija zaista može biti čarobna. Počevši od cvijeća, romantične rasvjete i draperija, pa sve do jedinstvenih detalja, učinit ćemo vaše vjenčanje nestvarnim.

Specijalneusluge

U saradnji sa

Studio Novex nudi profesionalnu, ekskluzivnu i pristupačnu unutrašnju i spoljnu rasvetu i opremu za specijalne efekte u bilo kojoj prilici, velikoj ili maloj. Bez obzira tražite li dvoranu ili idete na zabavu kod kuće, u svom vrtu, dvorani, dvorani ili tržnici i igralištu, Studio Novex može zadovoljiti sve.

Iznajmljujemo mašine za dim (teški dim, suvi led), balonske mašine i prskalice (vatromet) na teritoriji cijele BiH. Iznajmljivanje profesionalnih mašina za dim i balone, kao i scenski vatromet. Tu smo za vas da uljepšamo proslavu i prve trenutke našeg zajedničkog života. Neka vaš prvi ples bude poput plesa na oblacima. Pozovite i zakažite sastanak, očekuje vas ugodno iznenađenje! Pored prvog plesa, možete nas pozvati i na druge proslave, rođendane, zabave, prezentacije.

Novex - dekoracije za vjencanja

Saradnja

Započnite projekat sa Nama?

Bilo da želite raditi sa nama ili koristiti naše usluge, javite nam se i ostvarimo saradnju. Slobodno posjetite naše stranice na društvenim mrežama i ne zaboravite da lajkujete i podijelite.