Zvjezdano Nebo za svadbu

Rasvjeta-Zvjezdano nebo

Rasvjeta za vjenčanje ima veliku i važnu funkciju. Ako je rasvjeta za vjenčanje kvalitetna i dobra to svi gosti primijete. Isto tako primijete i ako je svečana dvorana osvijetljena običnom bijelom neonskom rasvjetom ili je neodgovarajuće osvijetljena.

Na koliko ste svadbi bili gdje su konobari nakon ponoći gasili svjetla u sali da bi barem malo pokušali podići atmosferu da se ekipa zabavi i raspleše.

Složit ćete se da rasvjeta potiče ljude na ples, podiže cjelokupnu atmosferu, stvara ugođaj i daje posebnu čar svim ostalim detaljima poput cvijeća, dekoracije, pa i mladenačkog stola kojeg pomoću rasvjete možete obojiti u svoje omiljene boje.

Sigurno se pitate što je to „inteligentna rasvjeta za vjenčanja“… Riječ je o visokokvalitetnim moving head uređajima, uređajima za bojenje prostora i drugim uređajima kojima tijekom cijele večeri upravlja naš tehničar prilagođavajući njihovo kretanje, oblike, boju i brzinu kretanja glazbi kao i zahtjevima trenutka.
Ako mladenci upravo ulaze u svečanu dvoranu svjetlo će ih pratiti od ulaza do podija, odnosno njihovog stola, dok ćemo u dvorani neprimjetno prigušiti svjetla kako bi mladenci došli u prvi plan i zasjali u punom sjaju. Za prvi ples možemo stvoriti posebnu scenografiju posebno za vaš ples i za prostor u kojem se nalazite. Posebno ćemo svjetlom naznačiti rezanje torte i sve druge detalje vaše svadbene svečanosti.

Comments are closed.