Profesionalno iskustvo

O nama

/ 01

Ko smo mi

Profesionalno vjencanje

Nase usluge pruzamo organizatorima dogadjanja i produkcijskim kucama koje organiziraju konferencije, korporativna dogadjanja, vecere za dodjelu nagrada, vjencanja, modne revije, izlozbe, koncerte, festivale i jos mnogo toga.

Imate li mjesto za vjencanje iz snova kojemu treba samo malo dodatnog necega kako bi stvorili zadivljujuci spektakl za vas i vase goste? Istrazujete li mogucnosti rasvjete za vjencanje kako biste transformirali izgled i stil svog ceremonije ili prijema?

Prilikom narucivanja na nasim stranicama ili socijalnim mrezama ili email, dostavite neophodne podatke (ime prezime, Grad, mjesto svadbe, datum ) zbog lakse komunikacije, brzeg odgovora. Poslije narudzbe proizvoda mi zapisujemo to u nas kalendar i na taj datum koji ste dali dolazimo i postavljamo dekoracije. Opcenito dolazimo 11:30 i traje skoro pa pred ulazak gostiju 16:00. Raniji dolazak nije moguc jer sala nije spremna. Poslije svadbe dekoracije ostaju u salama i konobari kupe i stavljaju na jedno mjesto dok mi sutra ne dodjemo ili mi dolazimo poslije svadbei kupimo nasu opremu i dekoracije. Na sve to utice nas dogovor koji imamo na pocetku prije vjencanja i zbog toga su svi detalji neophodni. Putni troskovi ako zivite mnogo daleko od Sarajeva se DJELIMICNO URACUNAVAJU!!!

Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja, pomažemo toplim savjetom, osmišljavamo scenografiju i dekoraciju vjenčanja i s puno inicijative vam pomažemo da vaša vizija vjenčanja postane stvarna priča.

Za nas ništa nije nemoguće i svako novo vjenčanje predstavlja nam izazov jer za nas granice mašte, kreativnosti, originalnosti i inspiracije ne postoje. Osluškujemo želje mladenaca, ne namećemo svoje mišljenje već oblikujemo vjenčanje u skladu sa stilom i osjećajem za lijepo svakog para.

Uvijek nas ispunjava radošću da nam je pruženo nevjerojatno povjerenje u takvim intimnim i važnim trenucima kojih ćete se sjećati cijeli život.

 

/ 02

Nase usluge

Nas ponos u svakoj od usluga

DIJELIMO S VAMA NEKE OD NAJLJEPŠIH KARAKTERISTIKA ZA VAŠU SVADBENU DEKORACIJU

Dekorativna rasvjeta

Staticna rasvjeta

350 KM

Pokretna rasvjeta 

450 KM

Dekoracija sale

Kristalne vazne

25 KM

Rustik vazne

10 KM

Mladenacki sto

100 KM

Love slova

50 KM

Zvjezdano nebo

Zvjezdano nebo

250 KM

Zvjezdana zavjesa

100 KM

Teski dim/prskalice

Teski/niski dim

250 KM

Prskalice

40 KM

Baloncici

40 KM