Kristalne dekoracije vašeg vjenčanja

Vjenčanje je vrlo posebna prilika u bilo čijem životu. Stoga mora biti spektakularno i nezaboravno. Dekoracija na vjenčanju igra važnu ulogu u cijeloj proslavi. U današnje vrijeme prekrasne kristalne perle, vijenci i privjesci zaista su u modi za ukras na bilo kojem vjenčanju. Ako volite glam i blještavilo, upotreba kristalnih ukrasa čudesan je način da dodate sjaj svom mjestu. Bezbroj je proizvoda od kristala koji su prikladni za svako vjenčanje. Dekoracije izrađene od kristala ne samo da izgledaju otmjeno već i vrlo kraljevski. Kristalne ukrase za vjenčanje stvaraju čaroban ambijent. Možete dodati malo sjaja ili dozu glamura s kristalnim zavjesama, dijamantnim naglascima i kristalnim lusterima. Mogućnosti su beskrajne.

Totalno smo opsjednuti našim kristalnim središnjim dijelovima vjenčanja. Ako niste “djevojka sa kolačima”, možete preskočiti tradicionalnu svadbenu tortu i umjesto toga na stol za desert prikazati senzacionalni kristalni središnji element vjenčanja. Pazite – vrlo bi dobro mogao ukrasti predstavu! Ovi kristalni središnji dijelovi nude mnoštvo blinga .

Naši kristalni središnji dijelovi za vjenčanje uistinu su senzacionalni izlozi. Svaka se sloj uzdiže iznad one ispod nje prikazujući hiljade visećih kristala koji se odražavaju u ogledalu na kojem svaki sloj stoji ispod. Naši središnji dijelovi su originalni ručno rađeni dizajni koji će vašu kristalnu temu vjenčanja podići na viši nivo. Dizajni nisu dizajnirani za upotrebu sa slojevima kolača – već središnji dio torte koji će otpuhati čarape vaših gostiju!

Nudimo različite dizajne, visine i oblike kuglica. Pregledajte našu kolekciju i pronađite kristalni središnji dio vjenčanja koji će zauzeti glavno mjesto na vašem vjenčanom dočeku.