Šta ako nemam viziju za svoje vjenčanje?

Ako se i dalje mučite u pronalaženju odgovarajućeg stila za vaše jedinstveno vjenčanje, više smo nego spremni pomoći vam nudeći kreativne prijedloge koji odražavaju “vas”. Možemo zajedno prolaziti kroz slike kako bismo predložili cvijeće koje će odgovarati vašem ličnom stilu, sezoni i lokaciji. Imamo puno iskustva i možemo vam dati praktične prijedloge za ono što će iskoristiti vaš budžet na najbolji način.

Kada je najbolje vrijeme da počnem planirati vjenčanje?

Najbolje vrijeme za početak planiranja vjenčanja je najmanje 12 do 18 mjeseci unaprijed. To će vam dati dovoljno vremena za mirno razmatranje svih dobavljača i odabir onih koji vam se najviše dopadaju. Također je mnogo lakše pronaći slobodan datum na željenoj lokaciji godinu dana prije vjenčanja, nego samo 6 mjeseci uoči vjenčanja.

Ako nemate toliko vremena, najbolje je početi sa planiranjem što prije, čim odlučite da želite imati vjenčanje.

Koliko vjenčanja organizirate na godinu?

Planiranje vjenčanja je složen proces, koji zahtijeva mnogo napora, bez obzira radi li se o malom ili velikom vjenčanju. To nas je dovelo do spoznaje da veći broj vjenčanja godišnje narušava kvalitetu naših usluga. Prije svega inzistiramo na najvišoj kvaliteti naših usluga. Zbog toga se ograničavamo na 30 vjenčanja godišnje.

To nam omogućuje da vam obećamo da ćemo, ako nam dopustite da organiziramo vaše vjenčanje, pružiti najbolje za vas u cijelom procesu planiranja i koordiniranja vjenčanja te vam biti dostupni u bilo kojem trenutku.